Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

 

Ευχαριστήρια επιστολή Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Σέργιου Γκάκα

Αγαπητά μέλη του ΔΣ της ΦΛΥΑ Α.Ε.,                  

 Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να σας εκφράσω, τόσο εκ μέρους της Διεύθυνσης Πολιτισμού του δήμου μας, όσο και τις προσωπικές μου θερμές ευχαριστίες, για την υποστήριξή σας στη διοργάνωση της συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου, την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Με την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, το θέατρο γνώρισε και πάλι την πληρότητα των προ-covid ημερών, υπενθυμίζοντας μας την απήχηση του Φεστιβάλ Ρεματιάς στους θεατές σε ευρύ υπέρ-τοπικό επίπεδο. Παράλληλα, έδωσε την ευκαιρία στην πόλη μας να φιλοξενήσει ένα εξέχον πολιτιστικό γεγονός, με ελεύθερη είσοδο, για το οποίο, τουλάχιστον όσοι και όσες παρευρεθήκαμε, καταλαβαίνουμε γιατί μας επιτρέπεται να νιώθουμε περήφανοι και περήφανες.

Θα ήταν ωστόσο παράλειψή μου, αν πέρα από τη σημασία της συμβολή σας στην πραγμάτωση της σπουδαίας μουσικής βραδιάς, δεν αναγνώριζα τη συνολικότερη προσφορά της ΦΛΥΑ στο Φεστιβάλ Ρεματιάς και τις εν γένει δράσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού, τις οποίες δεν αρνηθήκατε να στηρίξετε οποτεδήποτε σας ζητήθηκε.

Έχοντας το βλέμμα σταθερά στραμμένο στον κοινό μας στόχο, τη σταθερή ανάδειξη της πόλης μας σε κοιτίδα πολιτιστικής ανάπτυξης και ανοιχτής κοινωνικής ανταλλαγής, εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας, και ελπίζω στη συνέχιση της καλής μας συνεργασίας και στο μέλλον.

 

                                                                                                                       Με εκτίμηση

                                                                                             Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χαλανδρίου

                                                                                                                      Σέργιος Γκάκας