Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Παραχώρηση κατά χρήση από την ΦΛΥΑ Α.Ε. δύο (2) Βυτιοφόρων Οχημάτων στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου 
 

Με δύο (2) μεταχειρισμένα βυτιοφόρα οχήματα, ενισχύεται η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου μετά από συμβολή της ΦΛΥΑ Α.Ε. η οποία αγόρασε και παραχώρησε κατά χρήση στον  Δήμο Χαλανδρίου, προκειμένου ο Δήμος να ενισχύσει την πυροπροστασία της περιοχής κατά τους θερινούς μήνες ενώ κατά τους χειμερινούς μήνες να χρησιμοποιήσει τα οχήματα για τον καθαρισμό και τον πλύσιμο των δρόμων της πόλης.











Ο νέος εξοπλισμός πυροπροστασίας παραδόθηκε, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022, στο αμαξοστάσιο της υπηρεσίας Καθαριότητας, παρουσία του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου, των Αντιδημαρχών Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Απορριμμάτων, Δημήτρη Χριστουλάκη και Κώστα Γερολυμάτου αντίστοιχα, του Διευθύνοντος. Κωνσταντίνου Τσίγκου και του Διευθυντή της Δ/νσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Θεολόγου Γκόγκου.

Κατά τη διαδικασία της παράδοσης των οχημάτων ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος δήλωσε ότι:

«Τα δύο υδροφόρα οχήματα αποτελούν πολύτιμο εξοπλισμό για την Πολιτική Προστασία του Δήμου και τη Θωράκιση της πόλης μας, όταν κάθε καλοκαίρι πλέον, αντιμετωπίζουμε πυρκαγιές, όπως αυτή που κατέκαψε τις προηγούμενες μέρες την Πεντέλη» και ότι αποτελούν   «Πολύτιμο εξοπλισμό για τη θωράκιση της πόλης »


Τέλος ο Δήμαρχος Χαλανδρίου ευχαρίστησε το Δ.Σ.  της ΦΛΥΑ Α.Ε.  για την προσφορά αυτή και ειδικότερα τα στελέχη της διοίκησης της ΦΛΥΑ, 
τους κ.κ.  Κώστα Τσίγκο, Σπύρο Φωτεινό και Πολύδωρο Τακόπουλο 
που, όπως επισήμανε, 
«ολοκλήρωσαν σε ελάχιστο χρόνο μια απαιτητική και πολύπλοκη διαδικασία».

Επί 24ωρου βάσης φυλάσσεται, από το 2020, και η #Ρεματιά, με οχήματα και προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, την οποία πλέον συνδράμει και ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Χαλανδρίου.

Οι συμπολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν στο Σύλλογο και να συνδράμουν το επόμενο διάστημα στις πυροφυλάξεις που γίνονται στην πόλη, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους:

email: ant.sports@halandri.gr

Τηλ  .: 213 2023918 & 213 2023921

https://www.chalandri.gr/uncategorized/84712/